Juhice


Sve naše juhice proizvod su dugogodišnje strasti i ljubavi prema ovom tako zdravom, a tako zanemarenom jelu. Dok neki rade juhe tako da samo nabacaju sastojke u vodu, naše juhice su puno, puno više od toga. Baza svih naših juha je ukusno i zdravo, domaće uzgojeno povrće, ali uz dodatak raznih uzbudljivih, gotovo pa egzotičnih sastojaka, posebno odabranih za svaku pojedinu vrstu juhe. Pa tako u maneštricu od bundeve dodajemo kokosovo mlijeko, a u bijelu svilenkastu juhicu, poseban sečuanski papar. Kupovne kocke za juhu kod nas su strogo zabranjene! Temeljac za juhu radimo sami od celera, mrkve i kapule, uz dodatak našeg tajnog sastojka koji doda “ono nešto” ekstra, za prste polizati. Naše juhice su sve, samo ne dosadne, svaki dan na meniju su dvije različite juhe i svaki dan si možeš priuštiti novo, uzbudljivo iznenađenje.

Kakve juhice kuhamo?

Krem juhica

20.00 kn / 0.5 L

Krem juhice Priroda i društvo prava su svilenkasta čarolija okusa. Guste, slasne i bogate zdravim i ekološki uzgojenim povrćem, sa svakim zalogajem pružaju jedinstveno gurmansko iskustvo.

Izdvoji malo vremena od užurbanog dana i opusti se uz jednu od naših krem juhica uz koju ćeš dobiti i integralno pecivo iz naše kuhinje.

Pokloni si užitak ovog zdravog i laganog, ali zaokruženog obroka koji će ti osigurati potrebnu energiju i elan za ostatak dana.

Bez obzira da li naručiš krem juhicu ili maneštricu, jedno je sigurno - čeka te pun tanjur zadovoljstva, svježe spravljen s puno ljubavi i strasti, od zdravih, domaćih namirnica.

Maneštrice

20.00 kn / 0.5 L

Maneštrice Priroda i društvo savršen su izbor za sve koji vole pod zubima osjetiti ono što jedu. Bogatstvo svježih, ukusnih i zdravih kockica povrća u aromatičnoj juhici - prava eksplozija slasnih aroma!

Sve naše maneštre obogaćene su posebnim sastojcima koji im podare specifične, atraktivne okuse, karakteristične samo za naše juhe. Uz maneštru ćeš dobiti i inetgralno pecivo iz naše kuhinje, tako da ti je zagarantiran ukusan, zdrav i kompletan obrok.

Probaj naše maneštrice, čeka te ugodno iznenađenje i tanjur pun zdravlja.


Naručite dostavu na:


051 317 022 ili 097 6240524


i super zdravi obrok stiže u tren oka :)