Kolači


Naši kolači koncentrat su fantastične arome ekoloških i zdravih, ali i prefinih namirnica. Rade se u pekari Demetra, s puno ljubavi i pažnje, od brašna ekološki uzgojenih žitarica. Brašno je hladno mljeveno u kamenom mlinu pa zadržava bogatu aromu i sve zdrave sastojke. U našim super finim kolačima NEMA ni traga šećeru, jajima, mlijeku, konzervansima niti bilo kakvim umjetnim zaslađivačima. Izvrsni su za sve koji pate od intolerancije na laktozu i za vegane. Ali kakve god tvoje prehrambene navike bile, jedno je sigurno - uživati ćeš u našim slasnim kolačima.

Kakvi su naši kolači?

Pita od jabuka

15.00 kn

Naša pita od jabuka je klasik kojem su u Demetri podarili novi život.

Uz bazu od bio jabuke, pšeničnog brašna, suncokretovog ulja i grožđica, obogatili su je kurkumom i pšeničnim klicama, i sve lijepo zasladili ječmenim sladom.

I eto go ukusan i sladak, a zdrav kolač.

Čezneš za slatkim zalogajem, ali izbjegavaš šećer? Ne brini, u našim kolačima nema ni šećera ni umjetnih zaslađivača, samo ječmenog slada.

Muffin

12.00 kn

Naš muffin pružiti će ti “puna usta okusa”.

Ekipa iz pekare Demetra, s ovim kolačem je nadmašila samu sebe. Fini kakao, najkvalitetnija čokolada, zdrave datule i grožđice, sve spojeno s eko pšeničnim brašnom i prirodnim začinima i imaš zagarantirani slatki užitak.

Preporučamo ga jesti polako i uživati u svakom slasnom trenutku :)

U našim kolačima nema ni trunke aditiva ni konzervansa, ali ionako su tako fini da ne možeš da ih odmah ne pojedeš :)

Kroasančić

8.00 kn

Kako kod nas ništa nije obično i uobičajeno, tako je i krosančić iz Prirode i društva drukčiji i zaista poseban.

Napravljen od kombinacije brašna pšenice i rogača, uz dodatak kurkume, pšeničnih klica i gružđica, te zaslađen ječmenim sladom, pružiti će ti zdravi užitak i dobrodošao odmak od klasičnih kolača.


Naručite dostavu na:


051 317 022 ili 097 6240524


i super zdravi obrok stiže u tren oka :)