Gdje se nalazimo

 

Riječki zdravi kutak :)

Temelj naše ponude su svježe pripremljeni sokovi od voća i povrća.

Recepture naših sokova proizvod su dugotrajnog usavršavanja i bogatog iskustva, a sve kako bi idealnim sljubljivanjem aroma postigli harmoniju okusa i maksimalno zadovoljstvo naših gostiju.

Svi naši sokovi bogat su izvor prirodne energije te kvalitetnih vitamina i vlakana.

Bogatu ponudu sokova dodatno smo proširili sa Super Smoothie-ima koji sadrže “super” hranu, kao što su sirovi cacao, clorela, spirulina, sjemenke konoplje, acai bobice, maca, guarana, avocado, chia sjemenke i aronija. To su prave bombe zdravlja i arome.

Uz naše sokove možeš uživati i u zdravim kolačima bez jaja, mlijeka i bijelog brašna.

Ove ukusne premium kolače za nas radi ekološki certificirana pekara Demetra s hladno mljevenim (kako oni vole reći - ekstradjevičanskim) integralnim brašnom.

Nakon sokova i smoothie-ja, realizirali smo i našu želju da u ponudu uvrstimo i zdrave, kuhane obroke. U skladu s našom tradicijom upotrebe kvalitetnih, ekološki certificiranih namirnica, u suradnji s domaćim eko proizvođačima, svakodnevno nudimo dvije zdrave juhe i ekstra sendvič.

Svaki dan je u ponudi jedna gusta juha i jedna maneštra, te jedan tip sendviča, a meni mijenjamo svaki dan u tjednu te svaku subotu na webu objavljujemo kompletan meni za naredni tjedan.


Salate, sandwiche, tortilje i juhe iz dnevne ponude te sve sokove iz naše stalne ponude dostavljamo na području grada Rijeke od ponedjeljka do petka od 10:00 do 14:00 sati.


Minimalna narudžba je 40 kn.


051 317 022 ili 097 6240524


i super zdravi obrok stiže u tren oka :)